Sorry; deze foto heeft copyright ©

Duurzaamheidslening

*  Voor het verzorgen van een aanvraagadvies voor een duurzaamheidslening *

Het beste argument voor duurzaamheidslening? Het levert geld op! Want met energiebesparende maatregelen bespaar je stevig op je energierekening. En die investering verdien je snel terug. Sterker nog: als je bijvoorbeeld meer zonnestroom maakt dan je nodig hebt, leveren zonnepanelen geld op.

Je vraagt je daarom af: is het voor mij interessant om deze maatregelen te financieren? “

Met de Duurzaamheidslening stimuleren gemeenten (waar onder Lelystad) particuliere woningeigenaren en verenigingen van eigenaren (appartementengebouwen) om energie besparende maatregelen te treffen, zoals isolatie of duurzaam opwekken van energie.

Als voorwaarde is gesteld dat je eigenaar-bewoner dient te zijn van de woning of appartement. En dat deze gebouwd moet zijn voor 1995. Dat geldt overigens niet voor maatregelen zoals zonnepanelen of een zonneboiler, hier is geen bouwjaar aan gekoppeld. Het is toegestaan om onze advieskosten op te nemen in de lening;

Daarnaast maakt een financiële toets onderdeel uit van de aanvraag, waarbij wordt gekeken naar inkomen en huidige lasten. De lening kent een extra lage rente en wordt verstrekt door het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland (SVn).

duurzaamheidslening

In de meeste gevallen zijn de energiebesparingen hoger dan de financieringslasten. Het resultaat is dat je bespaart op je maandelijkse lasten zonder geld hoeft uit te geven. Met een Certificaat-Online maatwerkadvies Duurzaamheidslening bekijken wij samen met je de eventueel andere benodigde energiebesparende maatregelen. Wij regelen de maatwerkrapportage voor de aanvraag van de financiering voor je. Zo ontzorgen wij je zo volledig!

Ons maatwerkadvies voor een duurzaamheidslening voldoet aan de eisen die gesteld worden door gemeenten (waaronder Hoogeveen, Haarlem, Lelystad, etc)

De kenmerken:

  1. Compleet; de dienst is gericht op je gehele woning en richt zich op de financiering van de energiebesparende maatregelen;
  2. Voldoet aan eisen; ons raportage voldoet aan de eisen die gemeenten stellen voor de aanvraag van een duurzaamheidslening;
  3. Ruime lening; met de energie bespaarlening kan je doorgaans tot € 15.000,= lenen;
  4. Geen verrassingen; wij bekijken samen met je welke duurzame energiebesparende maatregelen in aanmerking komen;
  5. Snel terugverdiend; doorgaans zijn de energiebesparingen veel hoger dan de financieringslasten;
  6. Geen risico; je wordt door ons volledig ontzorgd;
  7. De prijs; wij verzorgen deze dienst voor je voor € 284,= (incl. BTW); nu tijdelijk voor € 220,= ! 

Bel 0320 219919 voor meer informatie of vraag vandaag nog je advies aan !

Aanvraag advies lening

duurzaamheidslening

 duurzaamheidslening

duurzaamheidslening

duurzaamheidslening