Sorry; deze foto heeft copyright ©

Verduurzamingsadvies

* Energie besparen met een verduurzamings-maatwerkplan voor je woning*

Je wilt energie besparen en je woning energiezuinig maken. Misschien zelfs met een stappenplan naar “energie-nul” of “nul op de meter”. Met de aanschaf van allerlei energiebesparende maatregelen is vaak veel spaargeld gemoeid. Met de start van dit soort plannen is het dus verstandig eerst te beginnen met een plan; een Energie maatwerkplan. Daarmee verkrijg je vooraf zekerheid dat de geprognosticeerde opbrengsten de aangeschafte maatregelen zichzelf ook binnen afzienbare tijd terugverdienen!

“Je vraagt jezelf daarom dan ook af: hoe kom ik aan zo’n een Energie maatwerkplan? “

Met een Certificaat-Online Verduurzamingsadvies voor woningen wordt direct inzicht gegeven in de mogelijkheden, de kosten en de energiebesparing die de maatregelen opleveren.  Voor dit maatwerkplan bezoekt onze adviseur je woning. Tijdens de opname wordt de hele woning opgenomen. Mocht je nog de beschikking hebben over de juiste bouwtekeningen van de woning dan zal het verzoek van onze adviseur zijn om deze tijdelijk mee te mogen nemen. De adviseur zal tijdens de inspectie vooral letten op zaken als isolatie, glas, tocht, vocht, leefklimaat, staat van de woning en ventilatie. Daarnaast wordt tijdens de opname de (effectieve)mogelijkheden voor het verbeteren van de woning beoordeeld en geïnventariseerd.

Energie besparen

Vervolgens zal onze adviseur op kantoor de gegevens uitwerken. In het uiteindelijke rapport worden de Energie Index vermeld van de woning en worden alle mogelijke verbetermaatregelen vermeld. Van alle voorgestelde verbetermaatregelen worden ook de investeringskosten en terugverdientijd aangegeven evenals de nieuwe Energie Index als je de maatregelen zou uitvoeren.  Het energie maatwerkplan voldoet aan de richtlijnen zoals die zijn vastgelegd door Meer met Minder en van diverse geldverstrekkers en subsidieverleners.

De kenmerken:

  1. Eisen; wij zijn BRL9500 gecertificeerd en het advies voldoet aan de eisen van diverse geldverstrekkers (waaronder de Rabobank) en subsidieverleners.
  2. Energieindex, het advies geeft inzicht in je huidige label alsmede de energielabels en besparingen die bij de besparende maatregelen horen.
  3. Bruikbaar; je wilt graag energie besparen met een praktisch energie advies wat perfect aansluit bij je ambitie en de mogelijkheden van je woning;
  4. Stappenplan; het advies is ook te gebruiken als stappenplan naar “energie-nul” of “nul op de meter”
  5. Goed uitgangspunt; het advies is te gebruiken als uitgangspunt voor de aanvraag bij meerdere leveranciers van energiebesparingsmaatregelen waardoor je vergelijkbare aanbiedingen krijgt;
  6. Geen risico; met ons advies ben je in staat zonder risico energiebesparende maatregelen in te kopen die ook op de langere termijn aan je uitgangspunten en verwachting blijven voldoen!
  7. Geen verrassingen; het advies wordt samen met je uitgevoerd en vastgelegd;
  8. Compleet uitgevoerd; het advies is compleet met uitgebreide rapportage en gericht op de verbetering van de gehele woning met installatie;
  9. De prijs; wij verzorgen deze dienst voor je voor € 349,= (incl. BTW; alleen in Flevoland);

Bel 0320 219919 voor meer informatie of vraag vandaag nog een Verduurzamingsadvies aan !

Aanvraag advies Verduurzaming woning

 anl0107_10_banner_300x250_v1_03