Sorry; deze foto heeft copyright ©

Veel gestelde vragen over affiliate bij Certificaat-Online

Algemeen

 1. Hoe word ik Certificaat-Online partner?
  1. Meld je aan via het contactformulier affilate
 2. Moet ik ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel?
  1. Dat hoeft in principe niet. Alleen bij grote affiliate inkomsten moet je je wel aanmelden bij de Kamer van Koophandel. Het goede nieuws is dat je BTW kunt terugvragen in dit geval. Het slechte nieuws is dat je dan wel belasting moet afdragen.
 3. Moet ik een website, facebook en/of twitteraccount hebben om me aan te melden?
  1. Ja. Wij doen uitsluitend aan online affiliate marketing. Je hebt dus een website, app of een Facebook-/Twitter-account nodig.
 4. Mijn aanmelding is afgewezen. Waarom?
  1. Je aanmelding kan om verschillende redenen afgewezen worden. De meest voorkomende hebben we voor je op ’n rijtje gezet:
   1. Je website is nog niet af, of wij hebben geen toegang tot je website.
   2. We kunnen je site dus helaas niet beoordelen.
   3. De tekst op je website is niet in het Nederlands en/of je hebt een buitenlandse website.
   4. We denken niet dat wij de juiste match voor jou zijn.
   5. Je hebt een cashback- of kortingscodewebsite waar wij niet mee samenwerken.

Promotiemateriaal

 1. Op welke manieren kan ik Certificaat-online promoten?  Leuk dat je ons wilt promoten! Dat kan op de volgende manieren:
  1. Door gebruik te maken van onze banners;
  2. Door gebruik te maken van onze tekstlinks;
  3. Door gebruik te maken van een feed met al onze producten;
  4. Door het schrijven van artikelen of reviews.
 2. Mag ik content van Certificaat-Online gebruiken?
  1. Ja. Dat mag. Je kunt bijvoorbeeld onze afbeeldingen gebruiken . Ook onze productteksten mag je gebruiken ter inspiratie, maar het is niet toegestaan deze volledig te kopiëren.
 3. Is het mogelijk om exclusieve acties op te zetten?
  1. Ja! Daar staan we altijd voor open. We hebben alvast een paar ideeën voor je op een rijtje gezet:
   1. Een review schrijven over een van onze producten
   2. Een exclusieve actie voor jouw bezoekers;
   3. Samen een specifieke campagne opzetten.
   4. Heb je zelf een idee voor een exclusieve actie? Je kan bij ons altijd een specifieke relatie actiecode opvragen. Je kunt ons altijd bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken. We doen ons best om je zo snel mogelijk een reactie te geven.
 4. Werken jullie met generieke kortingscodes?
  1. Ja, wij hebben generieke kortingscodes. Hiermee kunnen we dus acties opzetten. Daarnaast maken we gebruik van persoonlijke relatie kortingscodes.
 5. Mag ik Certificaat-Online in mijn nieuwsbrief opnemen?
  1. Dat mag, maar het moet wel duidelijk zichtbaar zijn dat jij de mail stuurt en niet Certificaat-Online. We willen je mail dan ook graag even zien voordat je `m verstuurt. Je kunt je mail naar ons sturen.

Partners

 1. Wat zijn de voorwaarden van het programma?Aan het programma zijn een paar spelregels verbonden. We hebben voor je op een rijtje gezet wat we van je verwachten als je deelneemt:
 2. Het moet voor de bezoeker altijd duidelijk zijn dat de website/facebook/twitter niet van Certificaat-Online is.
 3. Het moet voor de bezoeker altijd duidelijk zijn dat hij doorgestuurd wordt naar Certificaat-Online, voordat hij klikt.
 4. Levertijden en andere proposities mogen gecommuniceerd worden, mits het duidelijk is voor de bezoeker dat de levering niet door de partner website gebeurt.
 5. In AdWords (en paid search in het algemeen) mag je geen gebruik maken van de volgende begrippen: Certificaat-Online en alle andere namen gerelateerd aan EPA-Plan bv. Ook het gebruik van afgeleiden van deze woorden is niet toegestaan.
 6. Je mag wel AdWords gebruiken die verwijzen naar een eigen landingspagina. Ook mag je adverteren met afwijkende proposities.
 7. Het is niet toegestaan om te schakelen van AdWords (en paid search in het algemeen) waarbij geboden wordt op andere merken – in het bijzonder die van de concurrenten van Certificaat-Online.
 8. Adverteren met prijzen en/of online bonussen en met nadruk op aanbiedingen die Certificaat-Online niet aanbiedt, is niet toegestaan.
 9. Je mag geen domeinen registreren die specifieke termen bevatten, of deze termen met spelfouten. Onder deze specifieke termen vallen Certificaat-Online  en alle andere namen gerelateerd aan EPA-Plan bv.
 10. Cookiedropping en cookiestuffing zijn niet toegestaan.
 11. Het gebruik van Pop-ups en Pop-unders is niet toegestaan.
 12. Het gebruik van frames en iFrames is niet toegestaan.
 13. Je mag geen gebruik maken van een site overlay.
 14. Het plaatsen van valse bestellingen of spookorders is niet toegestaan.
 15. Het gebruik van kortingscodes, cashbacks en spaarprogramma¿s is niet toegestaan zonder overleg met ons.
 16. Kan ik ervoor zorgen dat bezoekers op mijn website blijven als ze iets kopen? Nee. De bezoeker moet altijd doorgestuurd worden naar Certificaat-Online.nl. Je kunt ons winkelmandje dus niet integreren op je website.

Tracking, sales en commissies

 1. Hoe is de commissie opgebouwd?
  1. Om altijd de scherpste commissie te kunnen geven, verschilt deze per productgroep. We hebben ze voor je in een overzicht gezet.  Deze krijg je van ons na de aanmelding. Heb je er vragen over? Mail of bel ons en we helpen je zo snel mogelijk verder.
 2. Hoe werkt jullie tracking?
  1. Onze tracking werkt heel eenvoudig; je krijgt na goedkeuring van ons een relatiecode. Ook kan er gewerkt worden met een relatie-actiecode. Je klanten kunnen deze gebruiken in ons opdrachtformulier. Als een consument via jouw site en of actie iets bij ons koopt en hierbij wordt onze relatiecode gebruikt wordt deze de aankoop bij ons geregistreerd als sales via jou verkoopkanaal.
 3. Wat is de gemiddelde keuringstijd van sales?
  1. Bij Certificaat-Online kunnen klanten hun product tot 14 dagen na aankoop retourneren. We streven ernaar om de sales na het verstrijken van deze periode zo snel mogelijk te keuren. Het komt er dus op neer dat je sales binnen ongeveer 2.5 – 3 weken gekeurd worden. Je krijgt van ons herbij een keurig overzicht