Sorry; deze foto heeft copyright ©

Installatie opleverkeuringen

* Voor het doen van een opleveringskeuring van je nieuwe installatie*

Met de aanschaf van een energie besparende maatregelen (zonnestroomsysteem, warmtepomp, zonneboiler, CV-ketel, ed) is vaak veel spaargeld gemoeid. Je bent er van uitgegaan dat geprognosticeerde opbrengsten je systeem binnen afzienbare tijd  terugverdienen. Vaak wordt er een korte installatiegarantie afgegeven.

” Je vraagt jezelf daarom af: is mijn installatiesysteem wel naar behoren geïnstalleerd ? ” 

Met een Certificaat-Online-opleverkeuring controleren wij of je systeem volgens de vigerende NEN- & ISSO normen, geprojecteerd en geïnstalleerd is. Daarnaast controleren wij de bouwkundige- en veiligheidsaspecten alsmede de energetische prestaties van uw systeem.

Tijdens de opname en meting wordt samen met je het hele systeem doorgenomen. Mocht je al de beschikking hebben over de juiste documentatie van je installatie systeem dan zal het verzoek van onze adviseur zijn om deze tijdelijk mee te mogen nemen.

De adviseur zal tijdens de inspectie met name letten op zaken zoals projectie, gebruikte materialen, bevestiging en bekabeling. Indien mogelijk wordt je systeem beproefd, en worden opbrengsten van je systeem gemeten en gecontroleerd. Ook wordt er aandacht besteed aan de door de aannemer verstrekte documentatie, garantieverklaringen, projectieberekeningen en tekeningen, materiaalspecificatie en fabrieks-testrapporten.

Vervolgens zal de adviseur op kantoor de gegevens uitwerken. Het opleverrapport wordt vastgesteld. Bij een goedgekeurd systeem zal dit samen met een oplevercertificaat aan je opgeleverd worden.

Zonnepanelen-13 Zonnepanelen-28Zonnepanelen-21

De kenmerken:

  1. Volledig; de keuring is gericht op je gehele installatie en gaat ook in op de bouwkundige- en veiligheidsaspecten, de energetische prestaties alsmede de garantie en revisiegegevens;
  2. Geen meerkosten; de keuring is indien nodig compleet met het maken van infrarood foto’s met analyse;
  3. Goed gedocumenteerd; je krijgt van ons een opleverrapport waarin op duidelijke manier uiteengezet wordt hoe je systeem werkt en wat verder onze bevindingen zijn;
  4. Garantie; je krijgt van ons een opleverrapportcertificaat; dit certificaat garandeert het kwaliteitsniveau van de oplevering;
  5. Extra; desgewenst is de rapportage te gebruiken als uitgangspunt voor systeem optimalisatie alsmede voor garantie- en opleverafhandelingen.
  6. De prijs; wij verzorgen deze dienst voor je voor € 295,= (incl. BTW)

Bel 0320 219919 voor meer informatie of vraag vandaag nog een keuring aan !

Aanvraag Installatie opleverkeuring

12. ventilatie (3)