Sorry; deze foto heeft copyright ©

Zonnepanelen BTW Teruggave

* Voor het terugvragen van de BTW van je nieuw aangebrachte zonnestroomsysteem *

Met onze zonnepanelen BTW teruggave verkort je de terugverdientijd. Met de aanschaf van een PV-zonnestroomsysteem is vaak veel spaargeld gemoeid. Je bent uitgegaan van bepaalde geprognosticeerde opbrengsten zodat jouw systeem binnen afzienbare tijd zichzelf terugverdiend.

” Je vraagt je daarom dan ook af: kan ik deze terugverdientijd nog verder inkorten? “

Door het terugvragen van de BTW op zonnepanelen ontvang je niet alleen de 21% van de investering aan geld terug, maar ook je terugverdientijd om de investering van je PV-zonnestroominstallatie terug te verdienen, wordt gemiddeld 2 jaar korter!

Het gemiddelde BTW-bedrag wat wij voor je kunnen terugkrijgen bedraagt zo’n € 800,=.

Dit belastingvoordeel voor de consument is mogelijk gemaakt door een uitspraak van het Europese Hof van Justitie (het zogenaamde Fuchs-arrest – 20 juni 2013, zaak C-219/12) en is met terugwerkende kracht toe te passen op je zonnepanelen. Consumenten die vóór 20 juni 2013 zonnepanelen hebben laten installeren vallen buiten deze regeling. Daarnaast moeten je panelen “opbouw” gemonteerd zijn en heb je op naam een rekening gekregen waarop de BTW staat. Je levert ook stroom (deels)terug aan het elektriciteitsnet.

Met een Certificaat-Online Zonnepanelen BTW teruggave-dienst regelen wij voor je de BTW teruggave en ontzorgen wij je volledig!

zonnepanelen btw zonnepanelen btw

Na opdracht zal de adviseur in een telefonisch onderhoud met je een aantal uitgangspunten doornemen. Daarnaast zal hij je vragen om een intake formulier in te vullen en daarna samen met wat andere gegevens te scannen/kopiëren en op te sturen. Na ontvangst zal onze adviseur op kantoor de BTW teruggave voor je regelen.

De kenmerken:

  1. Volledig; de dienst is gericht op je gehele PV-installatie en richt zich op teruggave van alle betaalde BTW;
  2. Snel terugverdiend; de terugverdientijd van je PV-zonnestroominstallatie wordt gemiddeld 2 jaar korter;
  3. Gemakkelijk; je wordt door ons volledig ontzorgd en ontvangt na enkele weken het betaalde BTW bedrag terug op je rekening.
  4. Garantie; mocht je om een of andere reden de BTW niet terugkrijgen wordt het betaalde bedrag teruggestort.
  5. De prijs; wij verzorgen deze dienst voor je voor € 150,= (incl. BTW)

Bel 0320 219919 voor meer informatie of vraag vandaag nog je BTW terug !

Aanvraag PV BTW-teruggave

Wil je iets meer weten over zonnepanelen ? Dan is het “Zonnepanelen voor Dummies” e-book echt iets voor jou. Het beschrijft op heldere en toegankelijke wijze alles wat je wilt weten over zonnepanelen. Precies zoals je van de “Dummies” serie mag verwachten.  Klik op het boek voor de downloadpagina.

Zonnepanelen-261zonnepanelen btw